Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

  • Υπηρεσίες
  • Επισκευές Hardware

Αλλαγή ασύρματης κάρτας δικτύου

wifi

Δεν δουλεύει το WiFi

Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις για τις οποίες να μην δουλεύει το ασύρματο δίκτυο (Wifi) στο laptop μας.

Αν και τις περισσότερες φορές εάν δεν δουλεύει το wifi στο laptopμας υπεύθυνοι είμαστε εμείς, αρκετές φορές μπορεί να παίζει ρόλο η ασύρματη κάρτα δικτύου.

Συνήθη συμπτώματα

Όταν η αιτία είναι η ίδια η ασύρματη κάρτα δικτύου τότε τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να βρούμε κανένα δίκτυο ή δεν μας εμφανίζεται καθόλου η ένδειξη για τα ασύρματα δίκτυα στις γραμμή εργαλείων του laptop.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.45 (11 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Αλλαγή ή αποκατάσταση σασί & Μεντεσέ Hinge

Dell chassis

Το εξωτερικό περίβλημα του laptop μας ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από τις μετακινήσεις, τις μεταφορές, τα χτυπήματα και τις απότομες κινήσεις.

Επισκευή ή αλλαγή μεντεσέ laptop - hinge -

Το ποιο σύνηθες είναι το σπάσιμό των μεντεσέδων και των προεκτάσεων τους που στηρίζουν την οθόνη και το περίβλημά της σε ένα laptop (hinges και brackets στα αγγλικά). Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να ανοίξουμε την οθόνη του laptop και να το έχουμε μονίμως σε μια ανοιχτή θέση. Επίσης όταν το ανοίγουμε μπορεί να ζορίζουμε υπερβολικά την οθόνη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σκοτεινά ή πιο φωτεινά σημεία στην οθόνη και να υπάρχει πιθανότητα ραΐσματος ή σπασίματος της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.27 (13 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Αντικατάσταση οθόνης Laptop

broken

Χρειάζεται αλλαγή η σπασμένη οθόνη του laptop σας;

Ένα από τα πιο ευπαθή μέρη ενός laptop είναι η οθόνη του. Μία οθόνη laptop μπορεί να ραγίσει ή σπάσει λόγο πίεσης, αλλά επίσης υπάρχουν βλάβες που μπορούν να συμβούν από μόνες τους λόγο αστοχίας υλικού, όπως για παράδειγμα να έχουν καεί οι λάμπες του backlight.

Οι οθόνες χαρακτηρίζονται από το μέγεθος τους με ποιο κοινές τις 15,4’’ και 15,6’’ που είναι το σημερινό standard μέγεθος. Επίσης χαρακτηρίζονται από την τεχνολογία τους δηλαδή τις LCD CCFL που κυκλοφορούσαν μέχρι και το 2012 και τις LED που είναι οι πλέον σύγχρονες. Ακόμα ένα από τα χαρακτηριστικά τους είναι η υψηλή ανάλυση δηλαδή ένα οι οθόνες είναι High Definition 1080p ή όχι.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (14 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας laptop

laptop power jack

Πρέπει να βρούμε το σωστό σημείο του φορτιστή για να ανάψει το laptop;

Με τις μεταφορές και με την χρήση του laptop μας είναι γεγονός ότι το εσωτερικό βύσμα τροφοδοσίας ή DC power Jack ταλαιπωρείται. Αρκετές φορές πολλοί κάτοχοι laptop, λόγο βιασύνης, βάζουν το laptop στην τσάντα μεταφοράς χωρίς να έχουν αφαιρέσει τον φορτιστή, κάτι το οποίο δεν πρέπει να το κάνουμε.

Με τον καιρό το εσωτερικό βύσμα τροφοδοσίας φθείρεται όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή και να χρειάζεται να κουνάμε το βύσμα του φορτιστή για να δουλέψει το laptop, να μην φορτίζει η μπαταρία, να σβήνει ο υπολογιστής κ.α. 

Προσοχή τις περισότερες φορες που υπάρχει πρόβλημα στο εσωτερικό βύσμα τροφοδοσίας πρέπει να γίνεται αλλαγή του εξαρτήματος, δείτε ένα παράδειγμα.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email