Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

  • Υπηρεσίες
  • Επισκευές Software

Επιδιόρθωση Λειτουργικού Συστήματος

updates

Σε αρκετές περιπτώσεις ένα laptop δεν φορτώνει το λειτουργικό του σύστημα γιατί μπορεί αυτό να έχει κάποιο λάθος ή λάθη.

Συμβαίνει κυρίως στα Windows λειτουργικά όταν έχουμε διακόψει απότομα την διαδικασία ενημέρωσης του υπολογιστή ή κλείνοντας μόνος του γιατί μπορεί να τελειώνει η μπαταρία του.

Επίσης υπάρχουν πολλά δωρεάν ή δοκιμαστικά προγράμματα που υπόσχονται διάφορα όπως ότι: ομαλοποιούν το αρχείο μητρώου ή Registry του υπολογιστή, κάνουν πιο γρήγορο το laptop κ.α. Τις περισσότερες φορές τα προγράμματα αυτά πειράζουν σημεία του υπολογιστή και μπορεί μετά από κάποια ενημέρωση να αποκτήσουν πρόβλημα.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Backup-Format-Restore

Operating-Systems-300x300

Έχει καταστραφεί το λειτουργικό σύστημα;

Εάν έχει αρχίσει να βαραίνει το laptop σας ίσως χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα του λειτουργικού του συστήματος (operating system). H όπως χρησιμοποιείται ευρέως το laptop χρειάζεται format

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση για όλα τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft (WindowsXP, Vista, 7 και windows 8), της Apple (Mac OS) όπως επίσης και αρκετές εκδώσεις Unix όπως π.χ. Ubuntu Linux κτλ.

Με την εκτενή χρήση ενός laptop δημιουργούνται προβλήματα στο λειτουργικό του σύστημα. Όταν προσθαφαιρούμε συνεχώς προγράμματα ή όταν εγκαθιστούμε προγράμματα που δεν ξέρουμε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βλάπτουμε το λειτουργικό σύστημα του laptop μας. Επίσης η προσβολή από Ιούς ή προγράμματα malware αρκετές φορές δημιουργούν προβλήματα στο λειτουργικό μας σύστημα

Παλαιότερα ιδίως λειτουργικά πριν από τα windows 7, “κρεμούσαν” μετά από 5-6 μήνες απλός με μία φυσιολογική χρήση.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (7 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Καθαρισμος απο ιούς

laptop virus

Malware, Ιοί, spyware

Malware είναι οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιείται για να διακόπτει την ορθή λειτουργία ενός υπολογιστή.

Ο Ιός ή Virus είναι κακόβουλο πρόγραμμα που αντιγράφει τον εαυτό σε αρκετά σημεία στον υπολογιστή μας, το οποίο εκτελεί μία βλαβερή λειτουργία σε έναν μολυσμένο υπολογιστή, όπως, να χρησιμοποιεί αποθηκευτικό χώρο στον σκληρό δίσκο ή πόρους επεξεργαστή, να παίρνει πρόσβαση σε ιδιωτικές πληροφορίες χρηστών, να στέλνει spame-mails, να καταγράφει του τι πληκτρολογεί ο χρήστης κ.α. Υπάρχουν οι ιοί τα σκουλίκια ή worms και οι Trojans

Spyware είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μαζεύει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες των υπολογιστών, για λογαριασμό εταιρειών ή οργανισμών χωρίς την γνώση ή την άδεια των χρηστών.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.94 (9 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

  • 1
  • 2