Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

  • Υπηρεσίες
  • Επισκευές Software

Καθαρισμός από ανεπιθύμητα προγράμματα

Search-Conduit-virusΚαθαρισμός από ανεπιθύμητα προγράμματα freeware shareware spamware

Πολλοί χρήστες όταν κάνουν εγκατάσταση ενός προγράμματος που έχουν αγοράσει επιλέγουν την γρήγορη εγκατάσταση. Σε πάρα πολλά προγράμματα τα οποία είναι δωρεάν freeware ή με περιορισμένη λειτουργικότητα λόγο δοκιμαστικής χρήσης shareware, όταν επιλέγουμε την γρήγορη εγκατάσταση χωρίς να το ξέρουμε εγκαθιστούμε και κάποιο τρίτο πρόγραμμα που έρχεται μαζί με το πρόγραμμα που επιλέξαμε. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα μπορεί τα προγράμματα που εγκαθιστούμε να αλλάξουν το homepage μας στον browser, την επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης κ.α.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Αλλαγή κωδικού σε χρήστη Windows

input-incorrect-password

Ξεχάσατε τον κωδικό του χρήστη στο Laptop;

Σε κάθε χρήστη τα windows μας δίνουν την δυνατότητα να βάλουμε έναν κωδικό ασφαλείας ούτος ώστε να μην μπορεί να δει τα δεδομένα μας κανείς άλλος εκτός από εμάς.

Αρκετοί χρήστες τυχαίνει να ξέχασαν τον κωδικό του χρήστη των windows ή σε μία ανανέωση κωδικού μπορεί να έβαλαν κάτι πολύ περίπλοκο που δεν σημειώθηκε.

Ακόμα μπορεί να μην είχαμε δώσει βάση στο ποιο πληκτρολόγιο είχαμε ενεργοποιημένο εκείνη την στιγμή και ενώ να θέλαμε τον κωδικό με λατινικούς χαρακτήρες να μπήκε με ελληνικούς, όπως επίσης μπορεί να είχαμε ανοιχτό το capslockκαι να έγινε η εγγραφή του κωδικού με κεφαλαία γράμματα.

Ανάκτηση κωδικού στα windows XP

Στα windowsXP η λύση είναι τις περισσότερες φορές πολύ εύκολη. Εάν πατάμε το F8 την ώρα που ξεκινάει το bootτου laptop θα μας βάλει στην οθόνη επιλογής κανονικής εκκίνησης ή εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία. Εάν διαλέξουμε την ασφαλή λειτουργία θα μας ανοίξουν 2 χρήστες. Ο δικός μας που είναι ακόμα κλειδωμένος και ο Administrator που φυσιολογικά είναι ξεκλείδωτος. Θα μπούμε στον Administrator και πηγαίνοντας στους χρήστες θα αλλάξουμε πάλι τον κωδικό που ξεχάσαμε.

Windows Vista, Windows 7, Windows 8

Στα windowsVista, 7, 8, 8.1 ο Administratorείναι απενεργοποιημένος και μόνο ένας ειδικευμένος τεχνικός θα μπορέσει να ξεκλειδώσει τον λογαριασμό σας. Καλέστε μα ςγια να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις μας.

Hint

Πάντοτε να χρησιμοποιείτε κωδικούς passwords που θα είστε σίγουροι ότι θα τους θυμάστε. Εάν σας ρωτήσει το λειτουργικό σύστημα να χρησιμοποιήσετε ένα hint για τον κωδικό σας στα windows μην το παραλείψετε.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

Εκτύπωση Email

Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

best-laptop-brandsLaptop System Restore

Τα περισσότερα laptop διατίθενται στην αγορά με προ εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα. Σε όλα αυτά τα laptop που είναι το 95% τις αγοράς αντί να κάνουμε format μας δίνεται η δυνατότητα να επαναφέρουμε το λειτουργικό σύστημα στις αρχικές του ρυθμίσεις. Η διαδικασία της επαναφοράς στις αρχικές-εργοστασιακές ρυθμίσεις στην πραγματικότητα ξαναπερνάει από την αρχή το λειτουργικό σύστημα στο laptop μας.

Στα παλαιότερα μοντέλα μαζί με το Laptop ας δινόταν και 2-3 cd με το λειτουργικό και τους drivers τουimage recovery μηχανήματος. Στα μεταγενέστερα μοντέλα αντί για cd υπάρχει δεσμευμένος στον σκληρό δίσκο. Ένας χώρος που είναι το system restore του μηχανήματος. Σε μερικά μοντέλα δεν μας δίνεται καθόλου cd ή δεσμευμένος χώρος στον σκληρό δίσκο και κατά τις πρώτες εκκινήσεις του laptop πρέπει να κάνουμε εμείς cd ή dvd ασφαλείας του λειτουργικού.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (10 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Εγκατάσταση Drivers

vaioDrivers εσωτερικού υλικού και περιφερειακών συσκευών

Κάθε laptop έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και χρησιμοποιεί διαφορετικές συσκευές εσωτερικές και περιφερειακές όπως εκτυπωτές scanner κτλ.
Για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά αυτές οι συσκευές με το λειτουργικό σύστημα του πρέπει να κάνουμε εγκατάσταση τους σωστούς οδηγούς ή Drivers της κάθε μία συσκευής.
Όταν είναι καινούργιο ένα Laptop ή όταν κάνουμε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις Factory Restore έρχεται με τους σωστούς οδηγούς προεγκατεστημένους στο λειτουργικό του σύστημα όποτε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεται να παιδευτούμε για να τους βρούμε.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

  • 1
  • 2