Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας laptop

laptop power jack

Πρέπει να βρούμε το σωστό σημείο του φορτιστή για να ανάψει το laptop;

Με τις μεταφορές και με την χρήση του laptop μας είναι γεγονός ότι το εσωτερικό βύσμα τροφοδοσίας ή DC power Jack ταλαιπωρείται. Αρκετές φορές πολλοί κάτοχοι laptop, λόγο βιασύνης, βάζουν το laptop στην τσάντα μεταφοράς χωρίς να έχουν αφαιρέσει τον φορτιστή, κάτι το οποίο δεν πρέπει να το κάνουμε.

Με τον καιρό το εσωτερικό βύσμα τροφοδοσίας φθείρεται όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή και να χρειάζεται να κουνάμε το βύσμα του φορτιστή για να δουλέψει το laptop, να μην φορτίζει η μπαταρία, να σβήνει ο υπολογιστής κ.α. 

Προσοχή τις περισότερες φορες που υπάρχει πρόβλημα στο εσωτερικό βύσμα τροφοδοσίας πρέπει να γίνεται αλλαγή του εξαρτήματος, δείτε ένα παράδειγμα.

vaio jackΣυνήθη συμπτώματα

Δεν ανάβει καθόλου το laptop

Το ενδεικτικό LED του ρεύματος είτε στο ίδιο το βύσμα, είτε στο laptop, δεν ανάβει ή τρεμοπαίζει.

Το laptop σβήνει εάν κουνηθεί ο φορτιστής ή πρέπει να βρούμε συγκεκριμένη θέση στον φορτιστή για να κάνει επαφή και να ανάψει το laptop.

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας

Υπάρχουν 3 είδη βύσματος τροφοδοσίας που χρησιμοποιούνται στα laptop

Βύσμα με καλώδιο που συνδέεται στην μητρική πλακέτα

Βύσμα κολλητό στην πλακέτα

Βύσμα κολλητό σε ξεχωριστή πλακέτα και καλώδιο.

Στις περισότερες περιπτώσεις χρειάζεται να λυθεί όλα το laptop για να αντικατασταθεί το εσωτερικό του βύσμα τροφοδοσίας.

Κόστος και εγγύηση αντικατάστασης βύσματος τροφοδοσίας

Στο LaptopFix διαθέτουμε μεγάλη γκάμα βυσμάτων για όλες τις μάρκες μοντέλα και τύπους laptop. Η αλλαγή του εσωτερικού βύσματος τροφοδοσίας δεν ξεπερνάει τα 70€

Εγγύηση επισκευής εσωτερικού βύσματος τροφοδοσίας 5 μήνες.

Tip!

Μην κουνάτε τον φορτιστή μέχρι να βρείτε το σωστο σημεί και να ανάψει το laptop. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσετε μεγαλύτερη βλάβη στο μηχάνημα. Μην τοποθετείτε το laptop στην τσάντα μεταφοράς με τον φορτιστή συνδεδεμένο.


Εσωτερικά βύσματα τροφοδοσίας DC Power Jack

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)

Ετικέτες: dc power jack, βύσμα τροφοδοσίας, internal, power jack

Εκτύπωση Email