Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Αντικατάσταση οθόνης Laptop

broken

Χρειάζεται αλλαγή η σπασμένη οθόνη του laptop σας;

Ένα από τα πιο ευπαθή μέρη ενός laptop είναι η οθόνη του. Μία οθόνη laptop μπορεί να ραγίσει ή σπάσει λόγο πίεσης, αλλά επίσης υπάρχουν βλάβες που μπορούν να συμβούν από μόνες τους λόγο αστοχίας υλικού, όπως για παράδειγμα να έχουν καεί οι λάμπες του backlight.

Οι οθόνες χαρακτηρίζονται από το μέγεθος τους με ποιο κοινές τις 15,4’’ και 15,6’’ που είναι το σημερινό standard μέγεθος. Επίσης χαρακτηρίζονται από την τεχνολογία τους δηλαδή τις LCD CCFL που κυκλοφορούσαν μέχρι και το 2012 και τις LED που είναι οι πλέον σύγχρονες. Ακόμα ένα από τα χαρακτηριστικά τους είναι η υψηλή ανάλυση δηλαδή ένα οι οθόνες είναι High Definition 1080p ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να αντικαταστήσουμε μία χαλασμένη οθόνη laptop με μία καινούργια ή μία μεταχειρισμένη σε πολύ χαμηλότερο κόστος. Δείτε ένα παράδειγμα αλλαγής οθόνης laptop

Στο LaptopFix διαθέτουμε όλους τους τύπους οθόνης laptop σε καινούργιες αλλά και μεταχειρισμένες στις πιο προσιτές τιμές.

Κόστος αντικατάστασης και εγγύηση οθόνης laptop

Λόγο τις μεγάλης πολυτυπίας οθόνων Laptop για τιμές ανταλλακτικής οθόνης συμβουλευτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα .
Οι καινούργιες οθόνες LED τοποθετούνται με εγγύηση 1 έτους και οι μεταχειρισμένες με εγγύηση 3 μηνών

Εάν έχετε μία σπασμένη οθόνη ή μία οθόνη που δεν λειτουργεί σωστά τηλεφωνήστε μας να σας δώσουμε μία εκτίμηση τιμής για την αντικατάσταση της

Tip!

Προσοχή η αντικατάσταση μίας οθόνης laptop πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικευμένους τεχνικούς

 

Οθόνες laptop

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (14 Votes)

Ετικέτες: αλλαγή οθόνης laptop, led screen, ccfl tft, σπασμένη οθόνη

Εκτύπωση Email