Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

  • Παραλαβή & Παράδοση
  • Στην Αθήνα

Νομός Αττικής

Κατοικείτε ή εργάζεστε εντός του Νομού Αττικής;

mapAthens

Κέντρο Αθήνας

Μπορείτε να παραδώσετε και να παραλάβετε την συσκευή σας σε ένα από τα σημεία LaptopFix ή στο Service του LaptopFix που εδρεύει στον δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα στο Παγκράτι στην οδό Υμηττού 136.

Το κεντρικό μας κατάστημα λόγο της τοποθεσίας του μπορεί να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε service laptop στο Παγκράτι, την Καισαριανή τον Βύρωνα, Νέο Κόσμο, τα Ιλίσια, το Κολωνάκι, και Ζωγράφου. Τηλέφωνο 2107560088

Collect & Return σε όλη την Αθήνα

Επίσης το LaptopFix με την υπηρεσία Collect & Return παραλαμβάνει και παραδίδει την συσκευή σας στον χώρο σας. Για την υπηρεσία Collect & Return υπάρχει μικρή επιβάρυνση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος της υπηρεσίας αυτής.

Υπόλοιπη Αττική

attiki1

Εάν ζείτε στον νομό Αττικής αλλά εκτός των ορίων της πρωτεύουσας μπορείτε να μας αποστείλετε το Laptop σας με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS. Για την μεταφορά με την ACS υπάρχει μικρή επιβάρυνση.

*Η υπηρεσία Collect & Return ισχύει μόνο για τα όρια της πρωτεύουσας. Η υπηρεσία παραλαμβάνει και παραδίδει μεταξύ 14:30 και 17:30 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (3 Votes)

Εκτύπωση Email