Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Επιδιόρθωση Λειτουργικού Συστήματος

updates

Σε αρκετές περιπτώσεις ένα laptop δεν φορτώνει το λειτουργικό του σύστημα γιατί μπορεί αυτό να έχει κάποιο λάθος ή λάθη.

Συμβαίνει κυρίως στα Windows λειτουργικά όταν έχουμε διακόψει απότομα την διαδικασία ενημέρωσης του υπολογιστή ή κλείνοντας μόνος του γιατί μπορεί να τελειώνει η μπαταρία του.

Επίσης υπάρχουν πολλά δωρεάν ή δοκιμαστικά προγράμματα που υπόσχονται διάφορα όπως ότι: ομαλοποιούν το αρχείο μητρώου ή Registry του υπολογιστή, κάνουν πιο γρήγορο το laptop κ.α. Τις περισσότερες φορές τα προγράμματα αυτά πειράζουν σημεία του υπολογιστή και μπορεί μετά από κάποια ενημέρωση να αποκτήσουν πρόβλημα.

Συνήθη συμπτώματαntldr-is-missing

Το laptop ανάβει αλλά δεν φορτώνει το λειτουργικό.

Το laptop ανάβει φορτώνει το λειτουργικό αλλά είναι πάρα πολύ αργό

Κάνει επανεκκινήσεις

Ξεκινάει αλλά μας εμφανίζει μηνύματα όπως: no operating system found, ntldr is missing κτλ.

Επιδιόρθωση λειτουργικού

Στα πιο καινούργια windows όπως τα Vista τα 7 και τα 8 μας δίνεται η δυνατότητα να γυρίσουμε το λειτουργικό σε μία πιο παλιά κατάσταση που λειτουργούσε χωρίς προβλήματα όπως επίσης υπάρχει και η δυνατότητα επιδιόρθωσης του λειτουργικού. Εάν δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας οι τεχνικοί μας γνωρίζουν όλες τις τεχνικές επαναφοράς και επιδιόρθωσης των λειτουργικών συστημάτων.

Tip!

Δημιουργήστε ένα cd επιδιόρθωσης του λειτουργικού σας συστήματος. Θα χρειαστείτε μόνο μερικά λεπτά αλλά μπορεί να σας σώσει από ώρες ταλαιπωρίας.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)

Ετικέτες: os repair, operating system repair

Εκτύπωση Email