Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Καθαρισμός από ανεπιθύμητα προγράμματα

Search-Conduit-virusΚαθαρισμός από ανεπιθύμητα προγράμματα freeware shareware spamware

Πολλοί χρήστες όταν κάνουν εγκατάσταση ενός προγράμματος που έχουν αγοράσει επιλέγουν την γρήγορη εγκατάσταση. Σε πάρα πολλά προγράμματα τα οποία είναι δωρεάν freeware ή με περιορισμένη λειτουργικότητα λόγο δοκιμαστικής χρήσης shareware, όταν επιλέγουμε την γρήγορη εγκατάσταση χωρίς να το ξέρουμε εγκαθιστούμε και κάποιο τρίτο πρόγραμμα που έρχεται μαζί με το πρόγραμμα που επιλέξαμε. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα μπορεί τα προγράμματα που εγκαθιστούμε να αλλάξουν το homepage μας στον browser, την επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης κ.α.

Σιγά σιγά με την χρήση του laptop συσσωρεύονται διάφορα προγράμματα και add-ons προγραμμάτων που τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται και τρώνε πόρους από τον υπολογιστή μας.

Συνήθη συμπτώματαflash mcafee

Καθυστερεί να μπει ο υπολογιστής στο λειτουργικό σύστημα

Η λειτουργία του είναι πολύ αργή

Η μπάρα εργασιών κάτω δεξιά έχει πάρα πολλά εικονίδια που τρέχουν

Η αναζήτηση γίνεται από κάποια ιστοσελίδα που δεν έχουμε δει ποτέ

Στον υπολογιστή τρέχουν 2-3 αντιβιοτικά ταυτόχρονα χωρίς να τα έχουμε εγκαταστήσει

Καθαρισμός ανεπιθύμητων προγραμμάτων

Στο LaptopFixθα βρούμε ποιά προγράμματα είναι freeware, shareware ή ληγμένα και θα τα αφαιρέσουμε. Αυτομάτως το laptop σας θα "αναπνεύσει" και οι αναζητήσεις σας θα γίνουν ποιο εύκολες.

Tip!

Μην εγκαθιστάτε προγράμματα που δεν γνωρίζετε μόνο και μόνο επειδή διαφημίζουν ότι θα κάνουν στο laptop σας διάφορα καλά. Όταν εγκαθιστάτε ένα πρόγραμμα μην επιλέγετε την γρήγορη εγκατάσταση και διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες εγκατάστασης.

skype bing

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)

Ετικέτες: conduit, freeware remove, uninstall programs

Εκτύπωση Email