Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

  • Παραλαβή & Παράδοση
  • Εκτός Αθήνας και υπόλοιπη Ελλάδα

Εκτός Αττικής - Υπόλοιπη Ελλάδα

ElladaΖείτε εκτός Αττικής και χάλασε το laptop σας;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και άν ζείτε το LaptopFix σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία ταχυμεταφορών ACS σας προσφέρει μία γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης μηχανημάτων και εξοπλισμού, σε όλους τους νομούς της Ελλάδας, σε μοναδικές τιμές. Τηλεφωνήστε μας στο 6950735999 για να σας ενημερώσουμε για τις ειδικές χρεώσεις που διαθέτουμε.

 

Είναι ασφαλές;

Ναι είναι απόλυτα ασφαλές. Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες συσκευασίας που αναγράφονται πιο κάτω μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι το μηχάνημα σας δεν θα επηρεαστεί στο παραμικρό από την μεταφορά.

Που θα παραδώσω και από που θα παραλάβω το μηχάνημα μου;

Εάν ο επιθυμητός χώρος παραλαβής και παράδοσηςacs του μηχανήματος σας είναι εντός 10 χιλιομέτρων από οποιοδήποτε κατάστημα ACS τότε οι μεταφορείς της ACS θα το παραλάβουν και θα το παραδώσουν στην πόρτα σας!

 Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε απόσταση μεγαλύτερη των 10 χιλιομέτρων από ένα κατάστημα ACS τότε παραδώστε το Laptop σας στο κοντινότερο κατάστημα ACS της περιοχής σας και παραλάβετε το από εκεί όταν είναι πια έτοιμο.

Πως θα συσκευάσω το laptop μου;

Ο ενδεδειγμένος τρόπος συσκευασίας είναι να τυλίξουμε το laptop - tablet ή κινητό μας 2-3 φορές σε φούσκες συσκευασίας. Κατόπιν θα το τοποθετήσουμε σε ένα κουτί από χαρτόνι όχι πολύ πιο μεγάλο από το laptop μας για να μην κουνιέται μέσα στο κουτί. Στα σημεία που μπορεί να μην εφάπτεται το πακέτο με το laptop στο κουτί τότε γεμίζουμε το κενό με τσαλακωμένα χαρτιά ή εφημερίδες. Εάν έχετε ακόμα το κουτί της αρχικής συσκευασίας του laptop ακόμα καλύτερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Εκτύπωση Email