Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Αλλαγή ασύρματης κάρτας δικτύου

wifi

Δεν δουλεύει το WiFi

Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις για τις οποίες να μην δουλεύει το ασύρματο δίκτυο (Wifi) στο laptop μας.

Αν και τις περισσότερες φορές εάν δεν δουλεύει το wifi στο laptopμας υπεύθυνοι είμαστε εμείς, αρκετές φορές μπορεί να παίζει ρόλο η ασύρματη κάρτα δικτύου.

Συνήθη συμπτώματα

Όταν η αιτία είναι η ίδια η ασύρματη κάρτα δικτύου τότε τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να βρούμε κανένα δίκτυο ή δεν μας εμφανίζεται καθόλου η ένδειξη για τα ασύρματα δίκτυα στις γραμμή εργαλείων του laptop.

Εάν δεν έχετε απενεργοποιήσει την ασύρματη κάρτα δικτύου από κάποιο πλήκτρο ή κουμπί πάνω στο Laptopκαι εάν επίσης δεν την έχετε απενεργοποιήσει μέσα από το λειτουργικό του laptop τότε καλό είναι να δοκιμάσουμε να την αλλάξουμε.

Εάν τα συμπτώματα που έχει το Laptop σας είναι διαφορετικά τότε το πρόβλημα μάλλον είναι ρυθμίσεων, driver υλικού ή λειτουργικού συστήματος . Συμβουλευτείτε το άρθρο δεν δουλεύει το wifi στις επισκευές software.

Επισκευή ασύρματης κάρτας δικτύου

Η ασύρματη κάρτα δικτύου στα περισσότερα laptop είναι εύκολα προσβάσιμη και η αλλαγή της είναι μία αρκετά απλή υπόθεση.

Τιμή και εγγύηση

Το κόστος μίας κάρτας δικτύου ξεκινάει από 10€ + ΦΠΑ 23%. Η εργασία αλλαγής ξεκινάει από 15€ + ΦΠΑ 23%

Tip!

Τις περισσότερες φορές που δεν δουλεύει το wif iστο laptop μας υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Κοιτάξτε εάν έχετε απενεργοποιήσει το ασύρματο δίκτυο από κάποιο κουμπί με σήμα επάνω στο laptop (φωτογραφία κάτω).

wifi-button

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.45 (11 Votes)

Ετικέτες: wifi, wireless card

Εκτύπωση Email