Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

best-laptop-brandsLaptop System Restore

Τα περισσότερα laptop διατίθενται στην αγορά με προ εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα. Σε όλα αυτά τα laptop που είναι το 95% τις αγοράς αντί να κάνουμε format μας δίνεται η δυνατότητα να επαναφέρουμε το λειτουργικό σύστημα στις αρχικές του ρυθμίσεις. Η διαδικασία της επαναφοράς στις αρχικές-εργοστασιακές ρυθμίσεις στην πραγματικότητα ξαναπερνάει από την αρχή το λειτουργικό σύστημα στο laptop μας.

Στα παλαιότερα μοντέλα μαζί με το Laptop ας δινόταν και 2-3 cd με το λειτουργικό και τους drivers τουimage recovery μηχανήματος. Στα μεταγενέστερα μοντέλα αντί για cd υπάρχει δεσμευμένος στον σκληρό δίσκο. Ένας χώρος που είναι το system restore του μηχανήματος. Σε μερικά μοντέλα δεν μας δίνεται καθόλου cd ή δεσμευμένος χώρος στον σκληρό δίσκο και κατά τις πρώτες εκκινήσεις του laptop πρέπει να κάνουμε εμείς cd ή dvd ασφαλείας του λειτουργικού.

Διαδικασία επαναφοράς λειτουργικού συτήματος

Η διαδικασία της επαναφοράς του λειτουργικού διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Τις περισσότερες φορές για να μπορέσουμε να μπούμε στην διαδικασία αυτή πρέπει να πατήσουμε ένα f πλήκτρο κατά την εκκίνηση του laptop όπως π.χ. το F11.

Αρκετοί χρήστες δεν είναι σε θέση να μπορούν να κάνουν μόνοι τους επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις του μηχανήματός τους. Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν τις διαδικασίες όλων των γνωστών οίκων και μοντέλων laptop.

Tip!

Όταν ο υπολογιστής σας προτρέπει να διμιουργήσετε αντίγραφα ασφαλέιας μην το αμελείτε. Διμιουργήστε τα αντίγραφα το συντομότερο δυνατόν.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (10 Votes)

Ετικέτες: system restore, factory restore

Εκτύπωση Email