Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Backup-Format-Restore

Operating-Systems-300x300

Έχει καταστραφεί το λειτουργικό σύστημα;

Εάν έχει αρχίσει να βαραίνει το laptop σας ίσως χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα του λειτουργικού του συστήματος (operating system). H όπως χρησιμοποιείται ευρέως το laptop χρειάζεται format

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση για όλα τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft (WindowsXP, Vista, 7 και windows 8), της Apple (Mac OS) όπως επίσης και αρκετές εκδώσεις Unix όπως π.χ. Ubuntu Linux κτλ.

Με την εκτενή χρήση ενός laptop δημιουργούνται προβλήματα στο λειτουργικό του σύστημα. Όταν προσθαφαιρούμε συνεχώς προγράμματα ή όταν εγκαθιστούμε προγράμματα που δεν ξέρουμε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βλάπτουμε το λειτουργικό σύστημα του laptop μας. Επίσης η προσβολή από Ιούς ή προγράμματα malware αρκετές φορές δημιουργούν προβλήματα στο λειτουργικό μας σύστημα

Παλαιότερα ιδίως λειτουργικά πριν από τα windows 7, “κρεμούσαν” μετά από 5-6 μήνες απλός με μία φυσιολογική χρήση.

Διαδικασία Backup Format Restore του Laptop

Στο LaptopFix πρώτα απ’ όλα κάνουμε backup όλα τα αρχεία που θα μας υποδείξετε. Έπειτα περνάμε το λειτουργικό σας σύστημα από την αρχή είτε έχετε τα CD’s εγκατάστασης είτε όχι, ακόμα και αν έχει σβηστεί το restore partition του υπολογιστή σας. Στο λειτουργικό σας θα περάσουμε τους σωστούς drivers όλων των συσκευών του laptop σας. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του φρέσκου λειτουργικού συστήματος κάνουμε όλες τις αναβαθμίσεις που χρειάζεται ούτος ώστε να το παραλάβετε πλήρως ενημερωμένο και εγκαθιστούμε όλα τα προγράμματα που έχετε αγοράσει και μας έχετε δώσει τους σειριακούς τους αριθμούς. Στην συνέχεια εγκαθιστούμε αρκετά δοκιμασμένα δωρεάν προγράμματα για να πάρετε πίσω το laptop σας πλήρως λειτουργικό. Μερικά από αυτά είναι Mozilla Firefox, Skype, Chrome, Acrobat reader και πολλά άλλα. Έπειτα θα επαναφέρουμε όλα τα αρχεία σας στον υπολογιστή σας. 

esetPartnerLogo1Εάν δεν έχετε αγορασμένο αντιβιοτικό πρόγραμμα και για να μην υπάρχει κανένα laptop που θα φύγει από το εργαστήριο μας χωρίς προστασία από Ιούς και κακόβουλα προγράμματα εγκαθιστούμε μία πλήρους λειτουργικότητας δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 2 μηνών του ESET Smart Security στον υπολογιστή σας.

 

Έτσι παίρνετε το laptop σας πλήρως ανανεωμένο, λειτουργικό και ενημερωμένο χωρίς να χάσετε κανένα από τα αρχεία σας τα mail σας και τις προσωπικές σας ρυθμίσεις.

Στο LaptopFix διαχειριζόμαστε μόνο Original προγράμματα και λειτουργικά συστήματα

Tip!

Μην εμπιστεύεστε δωρεάν προγράμματα που δεν γνωρίζετε ή Trial προγράμματα που υπόσχονται να κάνουν τον υπολογιστή σας γρηγορότερο, καθαρίζουν την registry, κάνουν καλύτερες ρυθμίσεις κτλ. Τις περισσότερες φορές όταν λήξει η trialπερίοδος, βαραίνουν τόσο πολύ το σύστημα που νομίζουμε ότι πράγματι έκαναν κάτι.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (7 Votes)

Ετικέτες: operating system repair, backup, format, restore

Εκτύπωση Email