Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Αλλαγή ή αποκατάσταση σασί & Μεντεσέ Hinge

Dell chassis

Το εξωτερικό περίβλημα του laptop μας ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από τις μετακινήσεις, τις μεταφορές, τα χτυπήματα και τις απότομες κινήσεις.

Επισκευή ή αλλαγή μεντεσέ laptop - hinge -

Το ποιο σύνηθες είναι το σπάσιμό των μεντεσέδων και των προεκτάσεων τους που στηρίζουν την οθόνη και το περίβλημά της σε ένα laptop (hinges και brackets στα αγγλικά). Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να ανοίξουμε την οθόνη του laptop και να το έχουμε μονίμως σε μια ανοιχτή θέση. Επίσης όταν το ανοίγουμε μπορεί να ζορίζουμε υπερβολικά την οθόνη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σκοτεινά ή πιο φωτεινά σημεία στην οθόνη και να υπάρχει πιθανότητα ραΐσματος ή σπασίματος της

Επισκευή πλαστικών μερών laptop

Ακόμα είναι συνηθισμένο να σπάνε ή να ξεκολλούν τα παξιμάδια που συγκρατούν τους μεντεσέδες στις βάσεις τους με αποτέλεσμα τα hinges να μην μπορούν να κάνουν σωστά την κίνηση του ανοίγματος ή κλεισίματος του καπακιού και έτσι να φθείρουν τα υπόλοιπα πλαστικά του laptop, την καλώδιο-ταινία της οθόνης και τα καλώδια της κεραίας του ασύρματου δικτύου.

Επίσης σε ένα δυνατό πέσιμο είναι πολύ πιθανόν να σπάσουν αρκετά παξιμάδια που συγκρατούν το τα καπάκια του laptop μας. Έτσι δημιουργούνται κενό στην εφαρμογή του πάνω και του κάτω κομματιού με αποτέλεσμα αρκετές φορές το βύσμα τροφοδοσίας να μην πατάει σωστά στην βάση του και να μπαίνει πιο μέσα από ότι πρέπει με αποτέλεσμα να μην πατάει σωστά το τροφοδοτικό του laptopκαι να φθείρουμε έτσι και το ίδιο το βύσμα της τροφοδοσίας.

Επισκευή και εγγύησηlenovo-g560-hinge-base

Μπορούμε να αλλάξουμε τους μεντεσέδες και τις βάσεις της οθόνης με καινούργιους ή μεταχειρισμένους και αν δεν υπάρχουν τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά στο εμπόριο μπορούμε ακόμα και να τα επισκευάσουμε.

Ακόμα μπορούμε να κάνουμε ανασύσταση στις πλαστικές βάσεις των παξιμαδιών των πλαστικών του laptop όταν αυτό είναι δυνατό ή να αλλάξουμε ολόκληρο το καπάκι που έχει σπάσει ή φθαρεί.

Για τιμές ανταλλακτικών μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό μας service στο 2107560088. Η εγγύηση για αλλαγή των μεντεσέδων με καινούργιους είναι στους 5 μήνες. Η εγγύηση για ανασύσταση των πλαστικών κυμαίνεται από 3 έως 5 μήνες αναλόγως την περίπτωση.

Tip!

Προσοχή μην χρησιμοποιείτε κόλλες για να επισκευάσετε τους μεντεσέδες και κυρίως τα πλαστικά τον laptop. Τα πλαστικά στα laptop είναι αρκετά "λιπαρά" και δεν κολλούν με κόλλα και κυρίως με κόλλες στιγμής. Εάν χρησιμοποιήσετε κόλλες τότε θα είναι πιο δύσκολη η επισκευή του.

Μεταφέρουμε το laptop μας πάντα μέσα σε ειδική τσάντα laptop που διαθέτει τις απαραίτητες ενισχύσεις. Ανοίγουμε το καπάκι της οθόνης ενός laptop από την μέση και όχι από το αριστερό η δεξιό πλάι, μοιράζοντας έτσι την πίεση και στους 2 μεντεσέδες της οθόνης.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.27 (13 Votes)

Ετικέτες: laptop hinge, laptop bracket, screen cover, laptop plastic repair

Εκτύπωση Email