Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Αλλαγή κωδικού σε χρήστη Windows

input-incorrect-password

Ξεχάσατε τον κωδικό του χρήστη στο Laptop;

Σε κάθε χρήστη τα windows μας δίνουν την δυνατότητα να βάλουμε έναν κωδικό ασφαλείας ούτος ώστε να μην μπορεί να δει τα δεδομένα μας κανείς άλλος εκτός από εμάς.

Αρκετοί χρήστες τυχαίνει να ξέχασαν τον κωδικό του χρήστη των windows ή σε μία ανανέωση κωδικού μπορεί να έβαλαν κάτι πολύ περίπλοκο που δεν σημειώθηκε.

Ακόμα μπορεί να μην είχαμε δώσει βάση στο ποιο πληκτρολόγιο είχαμε ενεργοποιημένο εκείνη την στιγμή και ενώ να θέλαμε τον κωδικό με λατινικούς χαρακτήρες να μπήκε με ελληνικούς, όπως επίσης μπορεί να είχαμε ανοιχτό το capslockκαι να έγινε η εγγραφή του κωδικού με κεφαλαία γράμματα.

Ανάκτηση κωδικού στα windows XP

Στα windowsXP η λύση είναι τις περισσότερες φορές πολύ εύκολη. Εάν πατάμε το F8 την ώρα που ξεκινάει το bootτου laptop θα μας βάλει στην οθόνη επιλογής κανονικής εκκίνησης ή εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία. Εάν διαλέξουμε την ασφαλή λειτουργία θα μας ανοίξουν 2 χρήστες. Ο δικός μας που είναι ακόμα κλειδωμένος και ο Administrator που φυσιολογικά είναι ξεκλείδωτος. Θα μπούμε στον Administrator και πηγαίνοντας στους χρήστες θα αλλάξουμε πάλι τον κωδικό που ξεχάσαμε.

Windows Vista, Windows 7, Windows 8

Στα windowsVista, 7, 8, 8.1 ο Administratorείναι απενεργοποιημένος και μόνο ένας ειδικευμένος τεχνικός θα μπορέσει να ξεκλειδώσει τον λογαριασμό σας. Καλέστε μα ςγια να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις μας.

Hint

Πάντοτε να χρησιμοποιείτε κωδικούς passwords που θα είστε σίγουροι ότι θα τους θυμάστε. Εάν σας ρωτήσει το λειτουργικό σύστημα να χρησιμοποιήσετε ένα hint για τον κωδικό σας στα windows μην το παραλείψετε.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

Εκτύπωση Email