Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Το Laptop κάνει επανεκκινήσεις - Restart

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι οι οποίοι μπορεί να αναγκάζουν το laptop μας να κάνει επανεκκινήσεις. Οι αιτία μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα στο hardware του υπολογιστή μας όσο και στο software.

Restart λόγο προβλήματος στην μνήμη RAM.

Εάν η μνήμη Ram έχει πρόβλημα είναι πιθανόν να μας επανεκκινεί τον υπολογιστή.

Restartλόγο προβλήματος στον σκληρό δίσκο.

Εάν ο σκληρός μας δίσκος έχει πρόβλημα, ίσως κάποιο bad sectror, στα αρχικά sectorsτου σκληρού δίσκου που συνήθως αποθηκεύεται το λειτουργικό σύστημα, είναι πολύ πιθανόν το λειτουργικό σύστημα να μην μπορεί να φορτώσει και σαν αποτέλεσμα ο υπολογιστής μας να κάνει restart.

Restart λόγο υπερθέρμανσης του υπολογιστή.

Εάν ο ανεμιστήρας του laptopμας δεν έχει καθαριστεί και ένα η θερμό-αγώγιμη πάστα του επεξεργαστή όπως και τα θερμό-αγώγιμα pads των υπόλοιπων chip έχουν παλιώσει, είναι πιθανόν να δημιουργούν μία αυξημένη θερμοκρασία και έτσι tolaptop να κάνει restart για να μην βγει εκτός από τις ενδεδειγμένες θερμοκρασίες λειτουργιάς του.

Επανεκκινήσεις λόγο κατεστραμμένου λειτουργικού συστήματος.

Αρκετές φορές ένα laptop μπορεί να κάνει restart επειδή το λειτουργικό μας σύστημα έχει πρόβλημα. Ένα λειτουργικό μπορεί να αποκτήσει πρόβλημα από διάφορους λόγους όπως π.χ. μία άσχημη απεγκατάσταση προγράμματος ή από το απότομο τερματισμό λειτουργίας κατά το πέρασμα ενημερώσεων λειτουργικού, και φυσικά αρκετούς άλλους.

Διάγνωση και επισκευή

Επειδή είναι πάρα πολλοί οι λόγοι που μπορεί να επανεκκινούν τον υπολογιστή μας είναι πολύ δύσκολο να γίνει μία σωστή διάγνωση από μη εξειδικευμένους τεχνικούς.

Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απευθυνθούμε σε ένα ειδικευμένο service υπολογιστών όπως το LaptopFix.

Tip!

Κρατάτε τον υπολογιστή σας καθαρό. Αποφεύγετε τα χτυπήματα του υπολογιστή ακόμα και όταν είναι στην τσάντα μεταφοράς του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (11 Votes)

Εκτύπωση Email