Τηλέφωνο Service : +30 2107560088

Τι σου 'κανα και πίνεις...

Προ μερικών ημερών παραλάβαμε ένα ACER FERRARI 1100 (MS2230). Η πελάτισσα μας το έφερε γιατί είναι λίγο αργό, ζεσταίνεται και της ασπρίζει η οθόνη. Επίσης μας πληροφόρησε ότι το έχουν δει κάποιοι συνάδελφοι που την πληροφόρησαν ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών και μας πληροφόρησε ότι δεν έχει πάνω την μπαταρία γιατί δεν φορτίζει.

coffee 2

 

Πράγματι ελέγχοντας το laptopείδαμε ότι ζεσταίνεται και ότι κάνει κάποια artifacts. Κάπου εκεί μα ήρθε μία μυρωδιά στην οποία δεν δώσαμε και πολύ βάση. Ανοίγουμε λοιπόν το μηχάνημα για καθαρισμό και έλεγχο του συστήματος ψύξης και τι να δούμε.

Ένας καφές έχει αναπαυθεί φαρδύς πλατύς πάνω στην μία πλευρά της μητρικής πλακέτας.

 

 

 

 

 

 

 

coffe 1

Από την έκταση που έχει καλύψει και τα σημεία που είναι «μέσα» στον καφέ (βλέπετε φωτογραφίες) είναι φύση αδύνατον να δούλευε αυτό το μηχάνημα. Αλλά όπως είπα και πριν κάθε μέρα βλέπουμε κάτι νέο που μας εκπλήσσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Στο τέλος έφαγε έναν 2ωρο καθαρισμό που είναι όλος δικός του. Η μόνη περίπτωση που μπορούμε να φανταστούμε ότι συνέβη είναι η πελάτισσα να είχε το laptop πάνω σε ένα γραφείο ας πούμε χωρίς να το χρησιμοποιεί με την

coffee 3

μπαταρία και το ρεύμα εκτός, να της χύθηκε ο καφές στο laptop, να στέγνωσε ο καφές και να το χρησιμοποίησε μετά από πολλές μέρες, ούτος ώστε να είχε στεγνώσει πλήρως πριν το ανάψει.

 

 Επίσης ο καφές πρέπει να ήταν σκέτος! :)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Ετικέτες: acer ferrari 1100, ms2230, coffee on laptop

Εκτύπωση Email